Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Jigi Cup 2019

Kilpailupäivät ja paikat tulossa helmikuussa.

Stay Tuned!

Crazy Fish -kalastuskilpailu

 15. Syyskuuta 2018 klo. 09:30-16:30

 

 

 

 

Kilpailukeskus Sijaitsee Lempoisten uimalassa.

Osoite: Nokkatie 5a, 37500 Lempäälä

Veneen laskupaikka uimalan vieressä. Osoitelinkki.

Traileri parkki, sijaitsee kisakeskuksella.

 

Crazy Fish -kalastuskilpailu järjestetään yhteistyössä Lempäälän Kalakerhon kanssa nyt toista kertaa. Kilpailun palkinnot koostuvat tänä vuonna yksinomaan nimisponsorin tuotteista, joilla palkitaan kilpailun kolme ensimmäistä venekuntaa. Crazy Fishin tuotepäällikkö Andrei Starishin mukaan kilpakalastus on tärkeä osa Crazy Fishin brändiä. Tuotteita on menestyksekkäästi käytetty paikallisista kisoita ympäri Eurooppaa aina WPC-street fishing kilpailuun. "Lauantaina 15.9 olemme todennäköisesti ainoat Espanjassa tuloksia seuraavat. Olemme erittäin iloisia että Crazy Fish on otettu Suomessa näin nopeasti vastaan huippu jigikalastajien toimesta. Odotammekin tasaista ja rehtiä kilpailua, ja toivomme että kanssakilpailijat kykenevät edes haastamaan Crazy Fish Team Finlandin. Yhteistyökumppanimme mukaan kilpailun puitteisiin homma ei ainakaan tule kaatumaan."

Ahvenen microjigaus on sekä kilpa- että harrastajapiireissä noussut todella suosituksi ahvenkalastustekniikaksi. Crazy Fishin valikoima käsittää useita erilaisia micro- ja nanojigejä, irtopäitä ja suurisilmäisiä koukkuja. Tästä syystä haluamme palkita kilpailun voittajavenekunnan vapasarjamme lippulaivalla Perfect Jigillä (a 199 €), jonka aihio on 30+40t Toray hiilikuitua höystettynä Fujin laatukomponenteilla. 7,6 -jalkaisen vavan viehesuositus on 3-15g, joten se sopii mainiosti eri kalastustyyleihin. Lisäksi voittajavene lähtee kotiin mukanaan 400 €:lla katalogin ahvenjigejä, Flex Head -irtopäitä ja koukkuja. Palkinnon arvo on noin 1000 €.

Myös muut podiumille kiipeävät saavat jatkossa kalastaa ahventa Crazy Fishin laatutuotteilla. Sekä kilpailun 2. että 3. venekunnat saavat käyttöönsä 6,2-jalkaiset Aspen Stake -vavat (a 96 €), joiden aihio on niin ikään japanilainen Mitsubishi Rayon. Viehesuositukseltaan 2-10g vavoista löytyy herkkä umpinainen "tubular tip", joka toimii hienosti iskunvaimentimena ahvenkalastuksessa. Lisäksi palkintoon kuuluu 200 € (2.) ja 80 € (3.) arvoiset jigituotepaketit.

Kireitä!