Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Jigi Cup 2019

Kilpailupäivät ja paikat tulossa helmikuussa.

Stay Tuned!

Säynäniemen Kalakunkku
 
Säynäniemen Kalakunkku (jigikilpailun 5.osakilpailu) järjestettiin ensimmäistä kertaa Säynäniemessä.
 
Längelmäveden uistelijoilla on vuosien kokemus kilpailujen järjestämisestä, mutta nyt oltiin jännän äärellä, koska kilpailukeskus oli uudessa paikassa.
 
Säätiedot puhuivat myös karua kieltä pitkin viikkoa aina kisa-aamua myöten. Tästä huolimatta kilpailu keräsi 48 venekuntaa Längelmäveden laineille. Tämä lienee kauden korkein osallistuja määrä? Kisapäivänä oli hienoa nähdä kuinka hyvä henki cupissa on.
Venekunnat vaihtoivat keskenään tipsejä sekä kuulumisia hymyssä suin. Vesille lähdettiin yhteislähdöllä, josta on nähtävissä hienoa videomateriaalia jigicupin Facebook sivuilla.

Kalaa tuli tasaisesti pitkin päivää ja tulokset vaihtuivat. Hienoa oli myös huomata, että yleisöä oli tulospalvelun television ääressä esittämässä kysymyksiä aiheeseen liittyen.
 
Itse kilpailu saatiin pidettyä hienossa säässä. Voiton tässä tiukassa kilpailussa vei Kalle Paavolan venekunta tuloksella 262cm
Toiseksi sijoittui Sami Karhun venekunta tuloksella 255cm, sekä Kolmanneksi sijoittui Jarmo Heinisen venekunta tuloksella 249cm.
 
Palkintojen jaon jälkeen saatiinkin kunnolla vettä niskaan, joten paljoa paremmin ei olisi kilpailuaikataulu voinut osua.
Kaiken kaikkiaan Säynäniemi osoittautui toimivaksi kilpailukeskukseksi ja palautetta otetaan edelleen vastaan.
 
Muutamia viilauksia on suunnitteilla ensi kaudelle, jotta hieno koko päivän tapahtuma saadaan taas toteutettua<img src="https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/ffe/1/16/1f44f.png" alt="